Tiktok İndir Uygulaması

 

Son zamanların en çok indirilen uygulamaları arasında yer alan ve en çok eleştirilen programları arasında yer alan Tiktok uygulaması hakkında merak edilen bilgileri buradan sizlere açıklamak istiyoruz. 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan ve Çin yapımı bir uygulama olan Tiktok özellikle kullanıcıların popüler olan videolara ve olaylara uyguladığı kısa videoları içermektedir.

Zaman zaman son derece komik videoların yer aldığı bu program içerisinde zaman zaman da ciddi eleştiriler beraberinde gelmektedir. Özellikle de ülkemizin ahlaki değerlerine ters düşen bazı konuların uygulama içerisinde bu kadar popüler olması kullanıcıların bu programı hem sevmesine hem de eleştirmesine neden olmaktadır. Tiktok İOS ve Android işletim sistemlerinde rahatlıkla erişilebilir.

Yapımcının açıklaması; TikTok, müzikle desteklenen küresel bir video topluluğudur. İster dans, serbest stil veya performans olsun, içerik oluşturucuların  hayal güçlerinin çıldırmasına ve ifadelerini serbest bırakmasına teşvik edilir. Global içerik oluşturucular için tasarlanan TikTok, kullanıcıların arkadaşlarınızla ve dünyayla paylaşmak için hızlı ve kolay bir şekilde benzersiz kısa videolar oluşturmasına olanak tanır. TikTok, küresel içerik oluşturucular için yeni bir kültürel kriterdir. İçerik devriminin bir parçası olmak için daha yaratıcı zihinleri güçlendirmeye çalışıyoruz.

Tiktok apk indir‘me işlemi için hemen indir butonunu kullanabilirsiniz. Profilinizi oluşturun, eğlenceli videolar çekerek yada canlı yayın açarak kendi kitlenizi kurabilir, takipçilerinizin hediyeler göndermesi ile para kazanabilirsiniz.

 

https://tiktokindir.com/

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pro Line Kedi Kumu

Çizilen Telefon Ekranı Nasıl Düzeltilir?

Wednesday Dizisi Yorumları